листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:


Pocituvani,

     Ad Oranzerii - Hamzai Vi dostavuva nerevidiran,nekonsolidiran Bilans na Uspeh za periodot od 01.01-31.03.2021 godina.

     Nema poznacajni promeni vo finansiskiot rezultat sporedbeno za istiot period od prethodnata godina.

    So pocit


3 и 9 Месечни известувања- трговски друштва - природа на трошоци - Copy11.xls

Објавено на: 29.04.2021 09:44:03
Документ БР.: DOC_12294-54/2021
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.