листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно глава 6 од Правилата за котација го објавуваме Неревидираниот биланс на успех од 01.01-31.03.2021 година за Димко Митрев а.д. Велес


bil.usp.so 31.03.2021.xlsx

Објавено на: 29.04.2021 09:51:16
Документ БР.: DOC_12294-57/2021
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.