листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Во прилог Ви доставуваме неревидирани неконсолидирани финансиски извештаи за РЖ УСЛУГИ АД  Скопје за период од 01.01-31.03,2021год


БЕРЗА 01,01-31,03. .xls

Објавено на: 29.04.2021 14:15:53
Документ БР.: DOC_12294-66/2021
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.