листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Konsolidiran nerevidiran Bilans na uspeh za Rik Sileks Ad Kratovo za period 01.01.2021-31.03.2021 godina.


01.01-31.03.2021 - СИЛЕКС АД консолидиран-неревидиран.xls

Објавено на: 29.04.2021 14:13:33
Документ БР.: DOC_12294-64/2021
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.