листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Неревидиран, неконсолидиран Биланс на успех за период 01.01.-31.03.2021


MAKOTEKS AD 3 Bilans na uspeh 3 2021.xls

Објавено на: 04.05.2021 14:10:51
Документ БР.: DOC_12294-83/2021
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.