листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Почитувани,

во прилог Ви доставуваме одлуки кои се усвоени на Годишното собрание на акционери за деловната 2020 година на Акционерското друштво за осигурување и реосигурување МАКЕДОНИЈА Скојпе - Виена Иншуренс Груп.

Срдечен поздрав

Осигурување МАКЕДОНИЈА а.д. Скопје - Виена Иншуренс Груп


_Odluki od Sobranie 2020_10052021.pdf

Објавено на: 10.05.2021 14:05:46
Документ БР.: DOC_12283-19/2021
Урнек: Други одлуки од собрание