листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери


T.4 ODLUKA ZA usvojuvanje извештај на Првиот Вториот и Третиот Извршен директор.doc
T.4 ODLUKA ZA usvojuvanje godisen i finansiski za rabota na drustvoto.doc
T.4 ODLUKA ZA usvojuvanje na revizorski izvestaj od Rasel Betford Atanasovski Dooel.doc
T.4 Годишен извештај за работата на Друштвото.pdf
T.4 Единечен извештај на независен ревизор.pdf
T.4 Консолидиран годишен извештај за работата на друштвото.pdf
T.4 Конолидиран извештај на независен ревизор.pdf
T.5 ODLUKA за usvojuvanje na godisna konsolidirana smetka PEKABESKO AD за 2020 г.doc
T.5 ODLUKA за usvojuvanje na godisna smetka PEKABESKO AD за 2020 г.doc
T.5 Finansiski izvestai 2020 Pekabesko AD.pdf
T.5 Finansiski izvestai Konsolidirani 2020.pdf
T.5 Godisna smetka 2020 Pekabesko AD.pdf
T.5 Konsolidirana zavrsna smetka 2020.pdf
T.6 ODLUKA za rasporeduvanje na dobivka za Pekabesko AD za 2020g.doc
T.7 ODLUKA за usvojuvanje na godisna smetka за Timko -Lab za 2020 г.doc
T.8 ODLUKA za rasporeduvanje na dobivka za Timko lab za 2020g.doc
T.9 ODLUKA за usvojuvanje na godisna smetka за Pekabesko Doo Raska 2020 г.doc
T.10 ODLUKA за rasporeduvanje dobivka za Raska Doo за 2020 г.doc
T.11 Izvestaj za odbor na direktori.doc
T.11 ODLUKA ZA odbruvanje za rabota na Kutrevski Marko.doc
T.11 ODLUKA ZA odbruvanje za rabota na Kutrevski Slobodan.doc
T.11 ODLUKA ZA odbruvanje za rabota na Kutrevski Анатол.doc
T.11 ODLUKA ZA odbruvanje za rabota na Славчо Шушлевски.doc
T.11 ODLUKA ZA odobruvanje na rabotata na Kadiev Dario.doc
T.11 ODLUKA ZA odobruvanje rabotata na Mickoska Svetlana.doc
T.11 ODLUKA ZA odobruvanje rabota na Бановиќ Миле.doc
T.11 ODLUKA ZA usvojuvanje na rabota na Odborot na direktori.doc
T.12 ODLUKA za mesecen na neizvrsnite direktori na Odbor na direktori.doc

Објавено на: 14.05.2021 08:46:41
Документ БР.: DOC_13285-122/2021
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери