листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог Одлуки за Годишното Собрание на Македонски Телеком АД – Скопје коешто ќе се одржи на 17.06.2021 година.


1.0_МКТ SA Predlog Odluka_Usvojuvanje na Godisna smetka 2020.pdf
1.1_MKT Godisna smetka 2020.pdf
2.0_МКТ SA Predlog Odluka_Usvojuvanje na Finansiski izvestai 2020 local GAAP.pdf
2.1_MKT Finansiski izvestai 2020 local GAAP so revizorsko mislenje.pdf
3.0_МКТ SA Predlog Odluka_Usvojuvanje na IFRS Finansiski izvestai 2020.pdf
3.1_MKT IFRS Finansiski Izvestai 2020 so revizorsko mislenje.pdf
4.0_МКТ SA Predlog Odluka_Usvojuvanje na Godisen izvestaj za rabotenje 2020.pdf
4.1_MKT Godisen izvestaj za rabotenjeto za 2020.pdf
5.0_МКТ SA Predlog Odluka_Rasporeduvanje neto dobivka 2020.pdf
6.0_МКТ SA Predlog Odluka_Isplata na dividenda za 2020 i utvrd.na dividenden kalendar.pdf
7.0_MKT SA_Predlog Odluka_Odobruvanje na rabota clenovi OD 2020.pdf
8.0_MKT SA Predlog Odluka_Usvojuvanje na Godisen izvestaj za rabotenjeto na IR_2020.pdf
8.1_MKT SIR_Godisen izvestaj za rabotenjeto za 2020.pdf
9.0_MKT SA Predlog Odluka_Izbor na ovlasten revizor za 2021.pdf

Објавено на: 17.05.2021 09:02:32
Документ БР.: DOC_13285-124/2021
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери