листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:
Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:
Неревидирани консолидирани финансиски извештаи за групацијата ЗК Пелагонија АД Битола - 31.03.3021


НЕРЕВИДИРАНИ КОНСОЛИДИРАНИ ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАИ ДО 31.03.2021 ЗК ПЕЛАГОНИЈА.xls

Објавено на: 17.05.2021 09:56:01
Документ БР.: DOC_12294-109/2021
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.