листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Одлуки донесени на собрание на акционери одржано на 18.05.2021 


ОДЛУКА-ЧЛЕНОВИ НА УО.pdf
ОДЛУКА-ЧЛЕНОВИ НА НО.pdf
ОДЛУКА-РЕВИЗОР НА ГФИ.pdf
ОДЛУКА-РАСПРЕДЕЛБА НА ДОБИВКА.pdf
ОДЛУКА-РАБОТЕЊЕТО НА НО.pdf
ОДЛУКА-ОДОБР.НА ГОД.ФИН. ИЗВЕШТАИ.pdf
ОДЛУКА-ИЗВЕШТАЈ ЗА РАБОТЕЊЕТО НА УО.pdf

Објавено на: 18.05.2021 14:27:32
Документ БР.: DOC_12283-31/2021
Урнек: Други одлуки од собрание