листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Акционерите на Цементарница УСЈЕ АД Скопје на Годишното собрание одржано на ден 25.05.2021 година донесоа Одлука за одобрување на ревидираните Годишна сметка, Финансиски извештаи и Извештајот за работењето за 2020 година


1. Одлука за одобрување на ревидирани финансиски извештаи.pdf
1.1. Ревидирани единечни Финансиски извештаи 2020.pdf
1.2. Ревидирани консолидирани Финансиски извештаи 2020.pdf

Објавено на: 25.05.2021 15:21:51
Документ БР.: DOC_12304-43/2021
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи