листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

.


Одлука за усвојување на Годишна Сметка и Посебни Финансиски Извештаи на Макпетрол АД за 2020 год.pdf
Одлука за усвојување на Консолидирана Годишна Сметка и Консолидирани Финансиски Извештаи на Макпетрол АД за 2020 год.pdf
Одлука за усвојување на Год. извештај на УО за работењето и Год. извештај на УО за консолидирани фин. резултати на Макпетрол АД за 2020 год.pdf
Одлука за усвојување на Извештајот на НО за резултатите од контрола над управувањето и раководењето со Макпетрол АД во 2020 год.pdf
Одлука за одобрување на работењето на членовите на НО на Макпетрол АД во 2020 год.pdf
Одлука за одобрување на работењето на членовите на УО на Макпетрол АД во 2020 год.pdf
Одлука за определување на ревизори на Финансиските Извештаи на Макпетрол АД за 2021 год.pdf

Објавено на: 27.05.2021 08:17:17
Документ БР.: DOC_12283-52/2021
Урнек: Други одлуки од собрание