листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Одлуки од одржаното Собрание на акционери на Прилепска пиварница А.Д. Прилеп на ден 27.05.2021 година


1. Ревизорски извештај 2020.pdf
1.2 Одлука за усвојување на извештајот од ревизија на фин извештаи за 2020 година.pdf
2. Годишен извештај од Управен одбор.pdf
2.1 Одлука за усвојување на годишниот извештај за работењето на Прилепска пиварница за 2020 година.pdf
3. Годишен извештај од Внатрешна ревизија.pdf
3.1 Одлука усвојување на извештајот од службата за внатрешна ревизија за 2020 година.pdf
4. Годишен извештај од Надзорен одбор.pdf
4.1 Одлука за усвојување на извештајот на надзорниот одбор за 2020 година.pdf
5 Одлука за усвојување на годишната сметка за 2020 година.pdf
5.1 Годишна сметка прилог кон одлука за 2020.pdf
6 Одлука за распределба на добивката остварена по годишната сметка за 2020 година.pdf
7 Одлука за одобрување на работата на УО.pdf
8 Одлука за одобрување на работата на НО.pdf
9 Одлука за избор на овластен ревизор за 2021 година.pdf

Објавено на: 28.05.2021 08:49:40
Документ БР.: DOC_12283-70/2021
Урнек: Други одлуки од собрание