листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог - одлуки за собрание на акционери


2.Предлог одлука за усвојување на извештајот за работењето на друштвото ....pdf
3.Предлог одлука за усвојување на годишна сметка и ревизорски извештај з....pdf
4.Предлог одлука за усвојување на консолидираната годишна сметка ревизор....pdf
5.Предлог одлука за покривање на загубата за 2020.pdf
6.Предлог одлука за одобрување на извештајот за работењето на Одборот на....pdf
7.Предлог Одлука за назначување ревизор за 2020 година.pdf

Објавено на: 28.05.2021 14:05:53
Документ БР.: DOC_13285-139/2021
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери