листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Извештај на независниот ревизор Перк Ревизија за финансиските извештаи за 2020г.  на Тутунски комбинат АД Прилеп -корегиран


Izvestaj na nezavisniot revizor za finansiskite izvestai za 2020g.od Perk Revizija za TK AD Prilep.pdf

Објавено на: 31.05.2021 09:52:24
Документ БР.: DOC_12304-70/2021
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи