листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Други одлуки од Акционерско собрание на ЛИБЕРТИ АД Скопје одржано на 31.05.2021 година.


Одлука за усвојување на г.сметка, извештаи.pdf
Одлука за покривање на загубата.pdf
Одлука за одобрување на работата - г.Гупта.pdf
Одлука за одобрување на работата - г.Гарг.pdf
Одлука за одобрување на работата - г-ѓа Ристовска.pdf
Одлука за именување на овластен ревизор.pdf
Одлука за избор на нов член - г.Аггарвал.pdf
Одлука за избор на нов член - г.Хантер.pdf

Објавено на: 31.05.2021 15:31:45
Документ БР.: DOC_12283-84/2021
Урнек: Други одлуки од собрание