листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Согласно Глава VI, член 40 стaв 1, од Правилата за котација, Жито Лукс АД Скопје, ги објавува Финансиските извештаи за 2020 година со мислење на независниот ревизор, кои беа усвоени на Годишното Акционерско Собрание одржано на 31/05/2021:


Финансиски извештаи за 2020 со мислење на ревизорот.pdf
Годишен извештај од работењето за 2020.pdf

Објавено на: 01.06.2021 08:12:22
Документ БР.: DOC_12304-74/2021
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи