листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Други одлуки од собрание и Извештај од работењето на Аутомакедонија во 2020 година


Извештај за работењето на Аутомакедонија во 2020.pdf
Одлука за избор на ревизор на Годишна сметка.pdf
Одлука за одобрување на работата на НО.pdf
Одлука за одобрување на работата на УО.pdf
Одлука за продажба на деловен објект ХУБО.pdf
Одлука за продажба на сопствени акции.pdf
Одлука за усвојување на Годишна сметка.pdf
Одлука за усвојување на извештај на Внатр.ревизија.pdf
Одлука за распределба на добивка.pdf
Одлука за усвојување на извештај на ревизорите.pdf
Одлука за усвојување на извештајот за работењето на АМ АД.pdf
Одлука за усвојување на консолидирана Год.сметка и извештаи.pdf

Објавено на: 01.06.2021 10:02:21
Документ БР.: DOC_12283-88/2021
Урнек: Други одлуки од собрание