листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следниве измени во органите на управување:

Г-динот Јанис Паниарас, кој досега ги вршеше функциите Вршител на должност Неизвршен член и Вршител на должност Претседател на Одборот на директори, на одржаното Годишното Собрание на акционери на Цементарница УСЈЕ АД Скопје беше избран за Неизвршен член на Одборот на директори.

По изборот од страна на акционерите, членовите на Одборот на директори го назначија Г-дин Јанис Паниарас за Претседател на Одборот на директори на Цементарница УСЈЕ АД Скопје.

Објавено на: 04.06.2021 08:19:34
Документ БР.: DOC_12285-22/2021
Урнек: Измени во органи на управување