листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:


Одлука за одобрување на работата на Анатол Кутревски -втор.и.директор.pdf
Одлука за одобрување на работата на Дарио Кадиев -неизвршен член.pdf
Одлука за одобрување на работата на Марко Кутревски -трет.и.директор.pdf
Одлука за одобрување на работата на Миле Бановиќ -неизвршен член.pdf
Одлука за одобрување на работата на Одбор на директори за 2020.pdf
Одлука за одобрување на работата на Светлана Мицкоска-независен член.pdf
Одлука за одобрување на работата на Славчо Шушлевски -неизвршен член.pdf
Одлука за одобрување на работата на Слободан Кутревски -прв.и.директор.pdf
Одлука за определување на месечен паушал за неизвршни членови на одбор на директори.pdf
Одлука за усвојување на Годишен извештај за работа на Пекабеско за 2020 и Конолидиран извештај за работа за 2020.pdf
Одлука за усвојување на годишна консолидирана сметка за 2020 за Пекабеско АД.pdf
Одлука за распоредување на добивката за 2020 за пекабеско АД.pdf
Одлука за распоредување на добивката за 2020 за Тимко Лаб ДООЕЛ.pdf
Одлука за усвојување на Извештај и Косолидиран извештај на прв,втор и трет извршен директор за работа на друштвото 2020.pdf
Одлука за усвојување на поединечен и Конолидиран извештај од овластен ревизор за 2020година.pdf
Одлука за усвојување на годишна сметка за 2020 за Пекабеско ДОО Рашка Србија.pdf

Објавено на: 16.06.2021 15:11:22
Документ БР.: DOC_12283-94/2021
Урнек: Други одлуки од собрание