листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Одлуку усвоени во собрание на акционерите на Друштвото одржано на ден 24.06.2021


Одлука за одобрување на Годишна Сметка за 2020.pdf
Одлука за одобрување на годишен извештај за 2020.pdf
Одлука за усвојување на извр ревиз на конс ГС.pdf
Одлука за назн. на овластен ревиз за рев на ГС и фин изв.pdf
Одлука за одобрување на работат на ОД.pdf
Одлука за определување на награда на неизвршните членови на ОД.pdf

Објавено на: 24.06.2021 14:16:15
Документ БР.: DOC_12283-103/2021
Урнек: Други одлуки од собрание