листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно глава VI од Правилата за котација ги објавуваме Неревидирани финансиски извештаји ( Биланс на состојба, Биланс на успех, Извештај за парични текови, Извештај за промени во капиталот) за периодот од 01.01 до 30.06.2021 година за Димко Митрев а.д. увоз - извоз Велес


fin.izv. 01.01.- 30.06.2021 pdf.xls

Објавено на: 29.07.2021 09:07:21
Документ БР.: DOC_26441-31/2021
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.