листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

ГД Гранит АД  потпиша Договор за јавна набавка на работа со АД ЕСМ - Скопје , Подружница

Рек Битола ( врз основа на рамковна спогодба со еден економски оператор ) 

Предмет на Договорот е јавна набавка на Изработка на усек за раздвојување во ПК ПЈС,РЕК Битола.

Вредноста  на  договорот  со пресметан  ДДВ  изнесува  672.600.000  денари за период од  12 месеци

или до исцрпување на вкупната вредност во зависност од тоа кој прв услов ќе се исполни.

 

 

 

 

 

                                                                    

 

 

Објавено на: 04.08.2021 14:15:59
Документ БР.: DOC_10191-612/2021
Урнек: Други ценовно чувствителни информации