листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предложени-номинирани кандидати за членови на Одбор на директори на Тутунски комбинат АД Прилеп, за избор на Собрание на акционери на Тутунски комбинат АД Прилеп закажано за ден 10.08.2021г.

 


Pr. odluka za izbor na clen na Odbor na direktori Kire Stankoski.doc
Pr. odluka za izbor na clen na Odbor na direktori Tatjana Stefanoska.doc
Pr. odluka za izbor na clen na Odbor na direktori Riste Tasev.doc
Pr. odluka za izbor na nezavisen neizvrsen clen Nikola Dzambazovski.doc
Pr. odluka za izbor na nezavisen neizvrsen clen Mile Velkoski.doc

Објавено на: 04.08.2021 16:15:35
Документ БР.: DOC_13285-160/2021
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери