листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Одлуки од Собрание на акционери на Тутунски комбинат АД Прилеп одржано на ден 10.08.2021година и констатирање на престанок на мандат на членови на Одбор на директори на Тутунски комбинат АД Прилеп


Odluka za izbor na verifikaciona komisija-Sobranie na akcioneri 10.08.2021.pdf
Odluka za izbor na brojac na glasovi -Sobranie na skcioneri 10.08.2021.pdf
Odluka za izbor na pretsedavac na Sobranie na akcioneri 10.08.2021.pdf
Konstatiranje na prestanok na mandat na clenovi na Odbor na direktori.pdf

Објавено на: 10.08.2021 14:15:12
Документ БР.: DOC_12283-120/2021
Урнек: Други одлуки од собрание