листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог одлука за усвојување на годишната сметка , финансиските извештаи, консолидираната годишна сметка и консолидираните финансиски извештаи , годишен извештај и извештајот на внатрешната ревизија за 2020 год.

Предлог одлука за усвојување на ревизорски извештај 2020год

Предлог одлука за покривање на загубата за 2020 год.

Предлог одлука за одобрување на работата на членовите на Одборот на директори

Предлог одлука за отповикување на членовите на Одборот на директори

Предлог одлука за избор на членовите на Одборот на директори

Предлог одлука за назначување на овластен ревизор за 2021 год.

Предлог одлука за утврдување на паричен надоместок на членовите на Одборот на директори


10. Предлог-Одлука за усвојување на ревизорски извештај за 2021.pdf
9. Предлог-Одлука за усвојување на Г.сметка и др,извештаи.pdf
11. Предлог-Одлука за покривање на загубата за 2020.pdf
12. Предлог-Одлука за одобрување на работата на членовите на Одборот на директори.pdf
13. Предлог-Одлука за отповикување на членови на Одборот на директори.pdf
14. Предлог-Одлука за избор на чл.на Одборот на директори.pdf
15. Предлог-Одлука за назначување овластен ревизор.pdf
16. Предлог-Одлука за утврдување на паричен надоместок на чл. на Одборот на директори.pdf

Објавено на: 24.09.2021 15:57:44
Документ БР.: DOC_13285-183/2021
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери