листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Nerevidiran konsolidiran Bilans na uspeh za SILEKS AD, Kratovo za period od 01.01.2022 do 31.03.2022 godina


01.01.2022-31.03.2022 СИЛЕКС АД консолидирано.xls

Објавено на: 11.05.2022 14:07:29
Документ БР.: DOC_12294-101/2022
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.