листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Одлуки од Собрание на акционери одржано на 11.05.2022 годнина


Одлука за именување на Претседавач со Собрание на акционери.pdf
Одлука за одобрување на Годишната сметка и Финансиските извештаи за 2021год..pdf
Одлука за одобрување на Годишниот извештај за работењето на Друштвото во 2021год..pdf
Одлука за одобрување на Годишната сметка и Финан.извештаи-ревидирани за 2021год..pdf
Одлука за одобрување на извештајот за работата на Надзорниот одбор во 2021год..pdf
Одлука за одобрување на извештајот за работата на Управниот одбор во 2021год..pdf
Одлука за одобрување на Годишен извештајот за работата на Внатрешната ревизија во 2021год..pdf
Одлука за избор на овластен ревизор за 2022 год..pdf

Објавено на: 11.05.2022 14:52:47
Документ БР.: DOC_12283-19/2022
Урнек: Други одлуки од собрание