листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Финансиски извештаи за работењето во период од 01.01. до 31.12.2022 година


СН Брокер 31.12.2022 6 и 12 Месечни известувања- трговски друштва - природа на трошоци.xlsx

Објавено на: 01.03.2023 14:19:18
Документ БР.: DOC_26445-68/2023
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.