листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, Централна кооперативна банка АД Скопје ги објавува следните одлуки донесени на седницата на Вонредното собрание на акционерите, одржана на 23.03.2023 година


Одлука за измени на Статутот на ЦКБ АД Скопје.PDF
Одлука за именување член на Надзорниот одбор на ЦКБ АД Скопје.PDF
Одлука за определување на надоместот на Надзорниот одбор на ЦКБ АД Скопје.PDF

Објавено на: 23.03.2023 14:12:38
Документ БР.: DOC_12283-6/2023
Урнек: Други одлуки од собрание