листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

 

Други одлуки од Собрание - 29.03.2023 година.

 


1. Одлука за измена на Статутот на Банката.pdf
2. Одлука за промена на седиштето на Банката.pdf
3. Одлука за одобрување на Извештајот од работата на НО во 2022 година.pdf
6. Одлука за усвојување на Годишната сметка на КБ за 2022 година.pdf
7. Одлука за усвојување на Годишниот извештај за работењето на КБ во 2022 година и на мислењето на НО.pdf
8. Одлука за усвојување на Консолидираната годишна сметка на КБ за 2022 година.pdf
9. Одлука за усвојување на Конс. фин. извештаи на КБ за 2022 и на мислењето на НО.pdf
10. Одлука за усвојување на Посеб. фин. извештаи на КБ за 2022 година и на мислењето на НО.pdf

Објавено на: 29.03.2023 15:00:32
Документ БР.: DOC_12283-7/2023
Урнек: Други одлуки од собрание