листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:
 
  • Годишен извештај за работењето на КБ во 2022 година
  • Годишна сметка на Комерцијална банка АД Скопје за 2022 година
  • Консолидирана годишна сметка на Комерцијална банка АД Скопје за 2022 година
  • Програма на мерки и активности на деловната политика и Фин. план за 2023 година
  • Извештај од работата на Надзорниот Одбор на КБ во 2022 година

 


Годишен извештај за работењето на КБ во 2022 година.pdf
Годишна сметка на Комерцијална банка АД Скопје за 2022 година.pdf
Консолидирана годишна сметка на Комерцијална банка АД Скопје за 2022 година со мислење од ревизорот.pdf
Програма на мерки и активности на деловната политика и Фин. план за 2023 година.pdf
Извештај од работата на Надзорниот Одбор на КБ во 2022 година.pdf

Објавено на: 29.03.2023 15:00:42
Документ БР.: DOC_10191-247/2023
Урнек: Други ценовно чувствителни информации