Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Материјали за Собрание на акционери на Стопанска банка а.д. Битола


Записник од 49. Седница од Собрание на акционери.pdf
Годишен извештај за работењето на Стопанска банка а.д. Битола за 2022 година.pdf
Мислење на Надзорниот одбор по Годишниот извештај за работењето на Стопанска банка а.д. Битола за 2022 година.pdf
Извештај за работата на Надзорниот одбор на Стопанска банка а.д. Битола за 2022 година.pdf
Извештај за извршена ревизија на финансиските извештаи на Стопанска банка а.д. Битола по годишната сметка за 2022 година.pdf
Мислење за извршената ревизија на финансиските извештаи на Стопанска банка а.д. Битола за 2022 година.pdf
Годишна сметка на Стопанска банка а.д. Битола за 31.12.2022 година.pdf
Информација за поднесена оставка од член на Надзорниот одбор.pdf
Мислење на Надзорниот одбор за предлог-одлуката за именување членови на Надзорниот одбор.pdf
Прашалник за примена на кодексот за корпоративно управување.xls

Објавено на: 31.03.2023 14:12:03
Документ БР.: DOC_13285-25/2023
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери