листај по издавач            листај по урнек


Согласно член 36 од Правилата за котација, известуваме за дивидендниот календар:

БИМ а.д. Св. Николе ја објавува Одлуката за дивиденден календар донесена на Собрание на акционери одржано на 15.05.2023 год.


Одлука за утврдување на датуми при исплата на дивиденда за 2022 год..pdf

Објавено на: 16.05.2023 09:19:44
Документ БР.: DOC_10187-11/2023
Урнек: Дивиденден Календар