листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог одлуки за собрание на акционери


Одобрување на годишна сметка за 2022.pdf
Предлог одлука за исплата дивиденда и утврдување на дивиденден календар.pdf
Предлог одлука за назначување ревизор.pdf
Предлог одлука за одобрување на работата на членовите на одборот.pdf
предлог одлука за покривање загуба.pdf
Предлог одлука за распределба на добивка.pdf
Предлог одлука за усвојување на извештајот од ревизори.pdf
Предлог одлука за измена на статут.doc

Објавено на: 22.05.2023 09:09:28
Документ БР.: DOC_13285-159/2023
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери