листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог Одлука 

за усвојувањена годишната сметка, финансискиот извештај,

годишниот извештај за работата на друштвото и 

извештајот на овластениот Ревизор за деловната 2022 година


Предлог Одлука 30.06.2023.doc

Објавено на: 22.05.2023 15:30:39
Документ БР.: DOC_13285-162/2023
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери