листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Извештај на независниот ревизор за финансиските извештаи на ТК АД Прилеп за 2022г

Годишен извештај за работењето на ТК АД Прилеп за 2022г


Perk Revizija - Izvestaj za del.2022_compressed.pdf
Godisen Izvestaj za rab. na TKP za 2022 god..pdf

Објавено на: 31.05.2023 08:57:54
Документ БР.: DOC_12304-75/2023
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи