Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следниве измени во органите на управување:

Одлука за реизбор и избор на членови на Одборот на Директори на Друштвото донесена на Седницата на Собранието на Македонски Телеком АД Скопје одржана на ден 30.05.2023 година.


10.0_MKT Sobranie Odluka_Reizbor i izbor na clenovi na OD_30.05.2023.pdf
10.1_Kamenimost Predlog za reizbor i izbor na clenovi na OD na MKT_13.04.2023.pdf
10.2_CV Vladimir Ivanovski_mk.pdf
10.3_CV Daniela Bujic_mk.pdf
10.4_Ostavka_Andreas Maierhofer.pdf
10.5_Predlog Vlada za izbor na clen na OD na MKT_28.04.2023.pdf
10.6_Ostavka_Zoran Kitanov.pdf
10.7_CV Igor Milev_en.pdf

Објавено на: 31.05.2023 09:54:54
Документ БР.: DOC_12285-35/2023
Урнек: Измени во органи на управување