Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки и материјали за усвојување за Годишното собрание на акционери.


Предлог одлука за одобрување годишна сметка и фин извештаи.doc
Предлог одлука за одобрување работата на Одборот на директори.doc
Предлог одлука за распоред на добивката од 2022.doc
Предлог одлука назначување ревизор.doc
Предлог одлука продажба сопствени акции.doc
Предлог одлука стекнување сопствени акции.docx
Предлог одлука усвојување на годишен извештај.DOC
Предлог одлука усвојување на консолидиран годишен извештај.DOC
Предлог одлука усвојување на консолидирана годишна сметка.DOC
Предлог одлука усвојување ревизорски консолидиран извештај.DOC
Предлог одлука усвојување ревизорскиот извештај.DOC
Годишен извештај ЗК Пелагонија 2022 г.doc
Завршна сметка ЗК Пелагонија 2022 г.pdf
Извештај Одбор на директори за 2022 г.docx
Консолидиран годишен извештај Групација ЗК 2022 г.doc
Ревизорски извештај ЗК Пелагонија 2022 г.pdf

Објавено на: 01.06.2023 15:26:53
Документ БР.: DOC_13285-180/2023
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери