листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следниве измени во органите на управување:

Одлуки од продолжена седница на Годишно Собрание на акционери на Тутунски комбинат АД Прилеп одржано на 09.06.2023г.


Odluka za otpovikuvanje na clen na Odbor na direktori - Kire Stankoski - bez podatoci.pdf
Odluka za otpovikuvanje na clen na Odbor na direktori - Tatjana Stefanoska -bez podatoci.pdf
Odluka za izbor na clen na Odbor na direktori - Zoran Paceskoski - bez podatoci.pdf
Odluka za izbor na clen na Odbor na direktori - Goce Koteski - bez podatoci.pdf

Објавено на: 09.06.2023 14:10:51
Документ БР.: DOC_12285-43/2023
Урнек: Измени во органи на управување