листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следниве измени во органите на управување:

Врз основа на Одлука од Надзорен одбор бр. 02-3009/1/I-5 од 28 февруари 2023 година и Решение за издавање претходна согласност од Народна банка на Република Северна Македонија бр. 15-11519/11 од 7 јуни 2023 година, за член на Управен одбор на Стопанска банка а.д. Битола е именувана г-ѓа Александра Радевска.

 

Објавено на: 12.06.2023 09:01:41
Документ БР.: DOC_12285-45/2023
Урнек: Измени во органи на управување