листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Одлуки донесени на Годишното собрание на акционери на Градски Трговски Центар А.Д. Скопје.

По точката 8 од Дневнот ред - Предлог-Одлука за отповикување на членови на Одборот на директори на ГТЦ А.Д. Скопје, не се одлучуваше.


Odluka usvojuvanje godisna smetka.PDF
Odluka usvojuvanje godisen izvestaj.PDF
Odluka usvojuvanje Revizorski izvestaj.PDF
O. odobruvanje rabotata na clen na OD Trajanka Tasevska.PDF
O. odobruvanje rabotata na clen na OD Goko Trajcevski.PDF
O. odobruvanje rabotata na clen na OD Stojan Stanislavski.PDF
O. odobruvanje rabotata na clen na OD Branko Cvetanovski.PDF
O. odobruvanje rabotata na clen na OD Sevalj Ceku.PDF
O. odobruvanje rabotata na clen na OD Naser Aliu.PDF
O. izbor na ovlasten revizor za 2023.PDF

Објавено на: 01.09.2023 14:10:21
Документ БР.: DOC_12283-126/2023
Урнек: Други одлуки од собрание