листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Ви доставуваме неревидирани неконсолидирани финансиски извештаи за РЖ УСЛУГИ  АД  Скопје за период од 01.01-30.09.2023 година


3 и 9 Месечни известувања- трговски друштва - природа на трошоци (5).xlsx

Објавено на: 26.10.2023 14:10:33
Документ БР.: DOC_12298-13/2023
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.