Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Неревидиран, неконсолидиран, Биланс на успех за период 01.01.2023-30.09.2023

 


MAKOTEKS AD bilans na uspeh 9 2023.xls

Објавено на: 31.10.2023 14:10:42
Документ БР.: DOC_12298-57/2023
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.