листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

9 Месечно консолидирано известување 2023 - Цементарница УСЈЕ АД - природа на трошоци


9 Месечно консолидирано известување 2023 - Цементарница УСЈЕ АД - природа на трошоци.xls

Објавено на: 13.11.2023 09:14:56
Документ БР.: DOC_12298-101/2023
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.