Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Nerevidiran, konsolidiran Bilans na uspeh za RIK SILEKS AD, Kratovo, za period 01.01.2023-30.09.2023


01.01.2023-30.09.2023 СИЛЕКС АД Консолидирано.xls

Објавено на: 14.11.2023 14:11:15
Документ БР.: DOC_12298-105/2023
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.