Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Неревидирани консолидирани финансиски извештаи Групација ЗК Пелагонија 01.01-30.09.2023


Неревидирани консолидирани финансиски извештаи Групација ЗК Пелагонија 01.01-30.09.2023.xlsx

Објавено на: 15.11.2023 08:31:57
Документ БР.: DOC_12298-107/2023
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.