листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Неревидиран биланс на успех 01.01.-30.09.2023 - Макстил АД

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, објавуваме корегиран неревидиран финансиски извештај :

Макстил АД Скопје Ве известува дека по усогласување со  извештај за направениот  попис заклучно со 30.09.2023 година  е направено усогласување на залихата на суровини и матерјали што резултираше со зголемување на добивката на Друштвото за период 01.01 до 30.09.2023 година.


Nerevidirani finansiski izveshtai 01.01.-30.09.2023.xls

Објавено на: 17.11.2023 15:12:19
Документ БР.: DOC_12298-113/2023
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.