листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно член 40 точка 3 од Правилата за котација , Скопски пазар АД Скопје ги објавува неревидираните и неконсолидирани финансиски извештаи (Биланс на успех, Биланс на состојба, Извештај за паричните  текови и Извештај за промените во каиталот) за периодот од 01.01.-31.12.2023 година:

 


Finansiski izvestai Skopski pazar AD Skopje 31-12-2023.xlsx

Објавено на: 26.02.2024 14:15:25
Документ БР.: DOC_26445-15/2024
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.