Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

АЛКАЛОИД АД Скопје известува дека неревидираните единечни и консолидирани финансиски извештаи (Биланс на состојба, Биланс на успех, Извештај за паричниот тек и Извештај за промените во капиталот) за периодот јануари - декември 2023 година ќе бидат објавени на ден 28.02.2024 година во 09:00 часот.

Објавено на: 27.02.2024 09:00:15
Документ БР.: DOC_10191-138/2024
Урнек: Други ценовно чувствителни информации